Dragă viitorule coleg,


Știu că timpul până la admitere se scurge. Mai știu că ești agitat și că abia aștepți să scapi de acest examen. Cum de știu acest lucru? Simplu, și eu eram la fel. Iar pe lângă toate acestea, mai știu că vrei să îți testezi cunoștințele și vrei să vezi cum te-ai descurca dacă ai da examenul puțin mai devreme. Oare cunoștințele tale de biologie și chimie sunt suficiente? Oare mai trebuie să te pregătești?
Ce zici, aflăm împreună?
Dacă răspunsul tău este ,,DA” te invit să participi la Simularea Examenului de Admitere, unul dintre cele mai iubite proiecte SSFB, atât de voluntari, cât și de participanți.


Te așteptăm cu brațele deschise!

Ce presupune Simularea Examenului de Admitere?
 
  1. – Crearea unei atmosfere similare examenului de Admitere;
  2. – Respectarea timpului pentru susținerea examenului de două ore și 30 de minute;
  3. – Asistarea participanților la Simulare în săli de către cadre didactice ale Facultății de Farmacie;
  4. – Parcurgerea subiectelor elaborate de profesorii Facultății de Farmacie, ce fac parte și din comisia de formulare a subiectelor de la Admitere;
  5. – Rezolvarea chestionarului cu 100 de întrebări, complement simplu și grupat, dintre care 60 de chimie organică și 40 la alegere între Biologie vegetală sau Anatomia omului;
  6. – Acomodarea elevilor cu sălile de examen, din cadrul Facultății de Farmacie (Str. Traian Vuia nr. 6, sector 2, București);
  7. – Respectarea orelor de examen de la Admitere, adică intrarea în săli se va face între orele 8:00 și 8:30 iar examenul va începe la ora 9:00.
  8.  
Ce pași trebuie să urmezi pentru a te înscrie la Simulare?
 

Înscrierea se face completând formularul de înscriere.
Vei primi un mail de confirmare A COMPLETĂRII formularului după ce se încheie perioada de înscriere, unde sunt trecute și datele necesare achitării taxei de participare.
În decurs de 5 zile lucrătoare după primirea mail-ului, fiecare participant trebuie să achite taxa de participare în valoare de 100 lei fără comisioane și nereturnabilă în contul RO49BTRLRONCRT0327757701.
După achitarea taxei, se va trimite un mail cu dovada achitării taxei la emailul simularefarmacie@gmail.com, cu o poză sau o scanare a chitanței.


Repartizarea în sălile de examen se va afișa pe site-ul ssfbucuresti.ro și va fi anunțată pe pagina de Facebook SSFB.
Pentru orice detalii sau nelămuriri, ne puteți contacta pe adresa de e-mail simularefarmacie@gmail.com sau educatie.ssfb@gmail.com.

Repartizare săli

Rezultate