pHarma Student

Publicație cu tradiție a Societății Studenților în Farmacie București, revista pHarma Student debutează în anul 2014. De atunci revista apare bianual, un număr în fiecare semestru. Aceasta se adresează studenților farmaciști și abordează tematici ce prezintă importanță pentru aceștia. Lectură plăcută!

Ghidul Bobocului Farmacist

Ghidul reprezintă un sumar al tuturor informațiilor importante la început de studenție: tot ceea ce ne-am fi dorit să știm ca boboci. Acesta include atât o multitudine de date utile legate de facultate, cât și sugestii de activități extracurriculare și o cartografiere a ceea ce are de oferit capitala țării, Bucureștiul.

Comunicate de presă

Comunicatele de presă sunt destinate comunității de jurnaliști cu scopul anunțării anumitor informații legate de proiecte care au caracter un posibil caracter publicitar. Prin intermediul acestora, ne dorim să comunicăm grupurilor de presă despre proiectele de impact pe care le desfășurăm și care se adresează publicului larg.

 

Poziții Publice

Pozițiile publice au ca scop publicarea unor statistici referitoare la teme de interes, precum bolile cardiovasculare, patologiile diabetice etc. Prin intermediul acestora, ne dorim să comunicăm publicului larg gradul de conștientizare al populației asupra anumitor afecțiuni și să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește prevenția acestora.

 

Metodologii Future

Programul Future, ce a înflorit în cadrul Departamentului de Sănătate Publică și a continuat să se dezvolte în cadrul Departamentelor de Educație și Practică Farmaceutică și Mobilități Studențești, împărtășește frumusețea voluntariatului prin formarea unui grup de voluntari ce vor contribui activ la realizarea proiectelor SSFB.

Podcast SSFB  

Podcast-ul SSFB este un proiect început în anul 2020, care își propune să le aducă ascultătorilor săi noutăți din domeniul farmaceutic printr-o serie de interviuri cu invitați de seamă. În prezent acesta este disponibil pe platformele de YouTube și Spotify ale Societății. În cazul în care aveți un impediment auditiv sau sunteți pur și simplu genul de persoană care preferă să citească, transcriptul episoadelor poate fi găsit pe SSFBlog.

 

SSFB Podcast #1

Primul episod din SSFB Podcast aduce în prim plan importanța prevenției cancerului, în special al celui mamar și de col uterin. 

Invitat: Dr. Elena Ramezani – Medic specialist Obstetrică-Ginecologie

SSFB Podcast #2

Cel de-al doilea episod din SSFB Podcast prezintă experința voluntariatului în studenție și perspectivele deschise de acesta.

Invitat: Mihai Ioniță – Președinte EPSA 2020-2021

VOLUNTARII VERII

Vara… Sunt, cu siguranță, multe emoții și trăiri cuprinse în acest simplu cuvânt, căci vara, aparent scurtă, înglobează un cumul de evenimente pentru studenții de

Citește acum »

Men’s Health Week

Men’s Health Week este săptămâna dedicată conștientizării problemelor de sănătate care afectează într-o proporție mai mare bărbații și a metodelor eficiente de profilaxie. Anul acesta,

Citește acum »