Ai văzut și tu tricourile verzi și îți dorești să faci parte din mândrii purtători ai acestora? Sau poate vrei doar să faci ceva frumos în studenție în afara cursurilor? Atunci ai ajuns unde trebuie!

Înscrie-te în SSFB și vei avea parte de oportunități nelimitate de dezvoltare, alături de oameni care îți vor crea cele mai frumoase amintiri. Pentru a afla mai multe detalii, consultă Regulamentul de dobândire a calității de membru SSFB.

Membru activ

Membrul activ este cel care participă activ la proiectele desfășurate de Societate (ca voluntar), dar poate participa și la oportunitățile externe de care beneficiază SSFB. Este ales printr-un interviu, urmat de completarea contractului și achitarea cotizației de membru, iar înscrierile se pot face numai în perioada descrisă în timpul Campaniei de Recrutare. Pot fi membri activi studenții Facultății de Farmacie București.

Membru pasiv

Membrul pasiv este cel care poate participa la oportunitățile externe de care beneficiază SSFB, dar nu se poate implica activ în proiectele desfășurate de Societate (ca voluntar). Pentru acest tip de membru SSFB, te poți înscrie pe tot parcursul anului, urmând să completezi contractul și să achiți cotizația de membru (nu este necesar un interviu).  Pot fi membri pasivi studenții Facultății de Farmacie București, dar și cei care au absolvit-o, pe durata primilor 2 ani de la absolvire.

Certificat de voluntariat

SSFB poate elibera, la cerere, certificatul de voluntariat prin care se atestă numărul de ore de voluntariat prestate de membrul activ în interesul Societăţii. Acest certificat se eliberează pentru membrii activi care au acumulat un număr minim de 120 de ore de voluntariat.

Certificatul de voluntariat este însoţit de raportul de activitate, în care se detaliază atribuţiile asumate şi aptitudinile dobândite în cadrul activităţii de voluntariat. 

Pentru eliberarea certificatului de voluntariat este necesară trimiterea unui mail, pe adresa secretar.ssfb@gmail.com, care să cuprindă numele complet și perioada în care membrul activ și-a desfășurat activitatea în cadrul SSFB. 

Secretarul general vă va contacta în cel mai scurt timp!