Gală

În preajma datei de 12 decembrie, momentul în care Societatea a fost reînființată în anul 1991, întreaga Comunitate a SSFB, împreună cu partenerii, asociațiile prietene și cadrele didactice, se întâlnesc pentru a sărbători un moment de mare bucurie pentru cei în piepturile cărora va bate mereu o inimă verde.

An de an, pe data de 12 decembrie, ne onorează cu prezența tot mai mulți oameni care au în suflet voluntariatul, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea SSFB și doresc ca în continuare să fie parte a acestei familii.

Cu fiecare an care trece, se mai scrie încă un capitol al romanului nostru, iar această ocazie este momentul în care, împreună, ne amintim cu mare drag de primii noștri pași, primele obstacole, privind totodată și către viitor, către creștere și dezvoltare continuă.

Teambuilding

Fundamentul oricărei asociații studențești îl reprezintă voluntarii săi bine pregătiți și dedicați, care își doresc să producă o schimbare pozitivă în rândul populației.

Principalul scop al acestui eveniment este acela de a familiariza omuleții verzi cu ceea ce reprezintă cultura noastră organizațională și cu dinamica unei echipe. Astfel, voluntarii participă la o serie de activități centrate pe muncă în echipă și pe cunoașterea Societății, fiind încurajați să iasă din zona lor de confort, să își exprime liber opiniile și să muncească pentru a-și atinge scopurile.

Fiecare seară se încheie într-o manieră relaxantă și distractivă, petrecerile având scopul de a apropia oamenii și de a creea un cor de râsete și cântec!

Meniu

Meniu

Balul Bobocilor

Balul Bobocilor este un mare clasic din viața oricărui student, de data aceasta interpretat pentru Facultatea de Farmacie. Este dedicat tuturor bobocilor, care fie pot participa în renumita competiție pentru titlurile de “Miss” și “Mister”, fie pot veni la petrecere doar pentru atmosferă și socializare! Pe durata concursului, cei înscriși își vor exersa și prezenta talentele, profitând de lumina reflectoarelor. Ceilalți studenți se bucură de o petrecere autentică de început de studenție și își susțin colegii. Pe scurt, este vorba de distracție și legare de prietenii, de socializare, de amintiri și povești ce vor fi spuse peste ani și ani!

Petreceri 

  • Back to School Party:

Orice sfârșit de vacanță vine cu dor, dor de prieteni și de distracție. Așa că noi am decis ca toate acestea să nu rămână “dor”, ci să continue!

Back to School Party este o petrecere tradițională de început de semestru, ce are ca scop apropierea studenților Facultății de Farmacie într-un context non-formal, deschis socializării. Studenții vin cu entuziasm, plini de energie și puși pe fapte mari.

Care este câștigul? Amintiri de neuitat, noi mișcări de dans, prieteni și speranțe pentru un viitor presărat cu reușite!

  • Petrecerea Halatelor Albe:

Cine a zis că halatul alb se poartă exclusiv în laborator? Petrecerea Halatelor Albe marchează în fiecare an finalul Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești, ambele fiind proiecte de tradiție ale SSFB.

Acestui articol vestimentar caracteristic, un must-have în ținuta oricărui petrecăreț care se respectă, i se alătură shot-urile în eprubetă și muzica aleasă special pentru ca tu să te oprești din dans doar cât să imortalizezi momentul alături de prietenii tăi!

Anual, ne luăm în bagaj pantofii comozi, zâmbetul și voia bună, scoatem halatul din dulap și dăm drumul la distracție și momente de neuitat!