"Take the risk or lose the chance.” E citatul care cred că îmi descrie cel mai bine debutul ca voluntar, dar înainte să elaborez să vă spun cine sunt eu, nu?

Bună, tuturor!

Eu sunt Cristina și sunt în anul 3 și cu mândrie pot spune că m-am alăturat comunității SSFB încă din anul 1.

Acum să continuăm cu ce am început.

Totul a început din dorința mea de a face o schimbare, de a ieși din zona mea de confort și să fac ceva care să mă provoace să evoluez, astfel că m-am alăturat ca voluntar activ încă din anul 1 semestrul 1, pe atunci eram mai timidă și îmi era teamă să mă implic însă ușor-ușor am început să cunosc și ceilalți voluntari, respectiv coordonatori și să mă implic din ce în ce mai mult. Cred că momentul care mi-a dat un impuls și mi-a dat curajul să ajung unde sunt acum, a fost chiar TeamBuildingul unde am cunoscut o mulțime de oameni, oamenii cu care am legat prietenii, cu care am creat amintiri, iar mai târziu am colaborat în diferite proiecte, mă bucur extrem de mult că am făcut alegerea de a merge în TeamBuilding, acela a fost riscul și mă bucur că nu am pierdut oportunitatea aceasta de a face parte dintr-o echipă, care m-a ajutat să îmi valorific abilitățile și să am încredere că pot să fac tot ce îmi propun pentru a îmi atinge potențialul.

image00004
image00003

Cu fiecare proiect în care m-am implicat am devenit din ce în ce mai apropiată de echipă cât și de voluntari și am reușit să învăț multe lucruri atât despre mine, cât și despre oamenii din jurul meu, dar și despre voluntariat și SSFB. Cu timpul am reușit să îmi depășesc frica și să mă depășesc chiar și pe mine, am prins curajul de care aveam nevoie și m-am implicat anul acesta și ca asistent pe departamentul de Imagine și Design, dar și ca Coordonator Imagine și Design Școala de Vară.

Toate aceste experiențe m-au adus unde sunt acum și m-au ajutat în dezvoltarea mea, mă bucur enorm că am putut face parte dintr-o astfel de comunitate unită și că prin implicarea mea am putut avea un impact atât asupra altor studenți cât și a altor oameni.

image00002

Acest mesaj este pentru toți cei care se tem să încerce, vă asigur că este o oportunitate din care aveți ce învăța și o experiență unică ce merită trăită și partea cea mai bună o puteți trăi alături de oameni minunați cu care să împărtășiți toate aceste experiențe și să vă faceți amintiri frumoase.

Mulțumesc tuturor pentru amintirile și experiențele petrecute împreună, vă apreciez enorm și mulțumesc pentru acest titlu onorific de voluntar al iernii, a fost o surpriză plăcută pentru mine și e un moment pe care îl voi păstra în suflet și la care o să mă gândesc mereu și îl voi folosi ca pe un combustibil pentru motivația mea.