Pentru mine, această experiență a voluntariatului a început în 2020, odată cu primul an ca student. Nu știam ce va însemna SSFB pentru mine, știam doar că voiam să fiu și eu ca „omuleții cu tricou verde” pe care i-am văzut la admitere. Primul contact cu SSFB a fost în momentul în care am început să caut informații despre admitere și am ajuns pe pagina de Facebook, unde am fost întâmpinată de postări pline de viață și colorate, care mi-au trezit curiozitatea cu privire la ce înseamnă, de fapt, SSFB, așa încât nu am stat pe gânduri și m-am înscris ca voluntar activ cu prima ocazie. Totuși, am întâmpinat dificultatea primului semestru din viața mea de student în format online, motiv pentru care am adus o contribuție minimală în organizație. La scurt timp după înscriere, am devenit voluntar în cadrul Departamentului de Relații Publice și am descoperit mecanismul din spatele acelor postări pe care le admiram. 

De atunci, am continuat să îmi dezvolt această dorință de implicare, motiv pentru care anul acesta m-am înscris în Departamentul de Publicații și în cel de Imagine și Design. Nu știam pe atunci că vor uni două dintre pasiunile mele și se vor împleti atât de frumos în ceea ce a rezultat revista pHarma Student nr. 17.

IMG_20221127_190630-01 (1)

Un proiect care este și va rămâne de suflet pentru mine este „Prescrie un zâmbet! 🙂”,  în care m-am implicat cu plăcere cât de mult am putut. Acest proiect este învăluit în magia sărbătorilor și arată bucuria de a împărtăși cu cei din jur un zâmbet, un gând bun, iar eu am fost atrasă ca un magnet, fiind o iubitoare a Crăciunului

Aprecierea drept „Voluntarul lunii decembrie” a venit cu un amalgam de emoții, deoarece s-a tradus ca răspuns la implicarea mea în ceea ce îmi place sa fac. Totodată, consider că a fi voluntar nu este despre mine, ci despre toți voluntarii SSFB care au participat la bunul mers al activităților, deci acest titlu nu îmi aparține, ci arată că mi-am adus aportul în ceva mai mare decât mine. 

Ajungând în prezent, îmi pot observa evoluția de la o persoană nesigură care făcea pași mici spre familia SSFB la un omuleț verde a cărui dorință de implicare va continua mult timp de acum încolo. Acum înțeleg că acești 3 ani nu au trecut degeaba și mă bucur pentru orice amintire pe care SSFB a adus-o în viața mea.