Povestea mea ca omuleț verde începe de pe primul semestru, când m-am înscris ca voluntar activ în minunata familie SSFB.

Am început cu campania InfoDiabet, unde am avut șansa de a fi voluntar Future, ceea ce mi-a arătat ce înseamnă să organizezi un asemenea proiect și cât de satisfăcător poate fi să știi că prin mica ta contribuție, aduci o schimbare în viața unui om.

Am fost apoi membru al echipei de Imagine și Design, unde mi-am descoperit o mică latură artistică și am realizat că trebuie să am mai multă încredere în mine și în ceea ce fac.

A venit repejor Ziua Studentului, și ca Asistent al Departamentului de Reprezentare Studenți, am ajutat la realizarea unei activități prin care am sărbătorit studenția.

Luna martie a marcat printre altele două lucruri extraordinare, teambuilding-ul SSFB unde prin participarea la o serie de activități, atât distractive, dar și educationale, înveți lucruri noi, legii prietenii și te dezvolți pe plan social, profesional, dar și personal. Al doilea highlight al acestei luni a fost petrecerea Halatelor Albe unde am trăit momente unice alături de omuletii verzi.

Toate aceste experiențe, mi-au arătat cât de importantă și frumoasă este munca în echipă, cât de multe poți realiza când ai bunăvoință și ai alături de tine oameni dragi cu care împarți dorința de a aduce o schimbare pozitivă în rândul populației și prin intermediul lor am legat prietenii care sunt sigur că vor trece proba timpului.