Moș Crăciun mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, titlul de voluntarul lunii decembrie!

Cu o seara înainte de unul dintre cele mai importante evenimente ale proiectului „Prescrie un zâmbet! :)” am aflat această veste minunată, dar să o luam cu începutul și cu povestea mea ca inimioară verde în calda și iubitoarea familie SSFB.

Pe când eram clasa a 12a, din dorința de a afla cât mai multe despre facultatea la care am ales să dau, am găsit pagina de Facebook și site-ul Societății de Studenți în Farmacie București.

Postările lor îmi mențineau interesul pentru domeniul pe care l-am ales, dar îmi ofereau și informații noi și utile despre viața de student. Tot prin acest intermediu am aflat și de simularea examenului de admitere, unde m-am înscris fără să stau pe gânduri!

Și ce decizie bună!

Atunci am luat prima dată contact cu omuleții verzi și de atunci am stiu că și eu vreau să fiu o inimă verde în această familie.

Facultatea a început și prinsă de toate lucrurile noi ce se întâmplau și apoi de toată nebunia online-ului, am lăsat deoparte dorința de a fi voluntar SSFB pentru când totul revine la normal.

In anul 2 sementrul 2, am zis că normalul ți-l faci singur și am scos la suprafața această dorință de a mă înscrie ca voluntar activ.

Și de aici începe aventura!

Prima campanie la care am participat a fost cea de donare de sânge din primăvară, dar nu am ratat-o nici pe cea din decembrie, unde pe lângă că am ajutat ca voluntar SSFB, am putut să ajut și ca donator. Mă bucur enorm că în prag de Crăciun am putut dărui cel mai de preț lucru, viață!

Departamentul de Sănătate Publică mereu m-a atras, așa că următoarele campanii la care am fost voluntar au fost CardioChek ediția de toamnă și apoi InfoDiabet.

Campania InfoDiabet, unde am fost voluntar future, mi-a arătat cât de multă muncă înseamnă un astfel de proiect și că mereu apare ceva neprevazut, dar nu trebuie să renunți. Tot această campanie mi-a adus o satisfacție enormă gândindu-mă cât de mulți oameni am ajutat și câte lucruri bune am reușit să realizam, noi ca echipă, pentru cei din jurul nostru.

Pentru a schimba puțin departamentele și a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă,  proiectul „Prescrie un Zâmbet! :)” a fost exact ce trebuie.

De la activitățiile din cadrul facultății (SSBrad, tărgul de Crăciun) am ajuns pe scena sălii Dalles pentru a prezenta concertul caritabil „Colindă, Farmacie! Dăruiește bucurie!”. Pentru mine concertul va rămâne mereu un eveniment important în viața mea pentru că mi-a arătat cât de mult pot ieși din zona de confort și ce lucruri minunate se întâmplă când fac asta.

Mulțumesc familiei SSFB că m-a ajutat să mă dezvolt și să îmi depășesc limitele și pentru acest onorabil titlu. Abia aștept să facem și mai multe proiect de succes în noul an.