Experiența mea ca și voluntar a început cu pași timizi și nesiguri, urmând ca după fiecare proiect la care am luat parte să termin încrezătoare și fericită cu ceea cea am reușit să realizez. Astfel, pot spune că voluntariatul în cadrul SSFB mi-a dat ocazia să ies din zona de confort, să mă autodepasesc și să mă cunosc mai bine din multe puncte de vedere.

În cadrul proiectului „Informarea în licee” am înțeles ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă căci alături de oameni dornici să crească și să se dezvolte vei ajunge să obții rezultatul mult dorit. De-a lungul celor 3 conferințe adresate elevilor, beneficiile nu au fost doar de partea acestora ci și eu am avut oportunitatea de a-mi învinge temerea de a vorbi în public și totodată de a îmbunătăți acest aspect.

O experiență frumoasă, de care îmi voi aminti mereu cu drag a fost proiectul „Interfarma”, unde am interacționat cu colegi din alte centre universitare. Pentru o săptămână m-am bucurat să fiu „ghid” pentru Adina, o fată minunată de la Iași, și de asemenea, să o am alături atât la cursuri cât și la laboratoare. Așa am avut șansa de a schimba impresii, de a afla diferențele dintre centrele noastre universitare și de a ne distra în cadrul activităților recreative precum „LaserTag” sau „QuizNigh”, o ocazie numai bună de a ne cunoaște mai bine și de a lega noi prietenii.

De asemenea, am avut posibilitatea de a descoperi munca din spatele Târgului de oportunități „Expopharma”. Ca și voluntar mi-am putut dezvolta creativitatea prin tot ceea ce a ținut de promovarea proiectului (de la idei până la realizarea de vizualuri cât mai atractive). Nu am ratat nici ocazia de a discuta liber cu profesioniști din domeniul medicamentului și de a-mi putea forma câteva idei pentru viitoarea mea carieră care bate la ușă. Fiecare experiență a reprezentat o provocare și sunt recunoscătoare pentru ajutorul primit din partea echipei care m-a făcut să devin o versiune mai bună a mea.

Cum poți combate stresul?

  Beneficiile exercițiilor fizice – îmbunătățirea stării fizice și combaterea bolilor Stresul și anxietatea sunt o parte normală a vieții, dar tulburările de anxietate nu

Citește acum »