KEEP CALM AND LOVE OUR BLOG!

Hello, cititori faini!

cropped-cropped-balsa.png

Poate vă întrebați de ce vă aflați aici, ce este această nouă pagină sau ce veți cunoaște aici. În primul rând, dacă ați ajuns aici, vă aflați pe drumul cel bun. Puteți să îi mulțumiți prietenului care a dat share acestei pagini sau să dați un mic like postării în semn de apreciere.

Acest blog este făcut pentru VOI, să vă introducă în lumea #pharma și să vă ofere informațiile de care aveți nevoie pentru a dezlega numeroasele mistere ale acestui domeniu ce se află într-o continuă dezvoltare.

Odată ce ai pășit în această lume a blogului, vei deveni dependent de noutățile dezvăluite pe pagina noastră, PROMITEM PE CUVÂNT DE VIITORI FARMACIȘTI. Dacă te-ai întrebat vreodată care este ultima metoda de preparare a medicamentelor, cum se testează efectele adverse posibile sau de ce facem experimente pe bieții șoricei te afli în locul potrivit. Aici vei afla toate lucrurile ce nu le găsești în cărțile de curs sau de care îți este teamă să întrebi profesorii, dar care sunt esențiale în această profesie.

NOI, Societatea Studenților în Farmacie București (a.k.a SSFB), stăm la dispoziția ta cu lămuririle de care ai nevoie pentru a deveni un farmacist deplin.

Fii cu ochii pe noi pentru a descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit!

„Pharmacy is about drugs,  so I’m going to be your addiction!” – SSFBlog